fbpx

GYORSÍTÓSÁV

gyorsitosav
09
jún
8,850 Ft 2,790 Ft

Gyorsítósáv tréning

 

Ha változtatni akarsz az életeden, akkor először a gondolkodásmódoddal kell kezdened! Ez biztos. 

Ha ezek közül ötnél több illik rád, akkor biztosan a gyorsítósávra van szükséged!

  • Fiatalon lennél inkább milliomos, mint idősen.
  • Szabadságra vágysz, és arra, hogy megvalósíthasd az álmaidat, nem pedig arra, hogy egy életen át csak spórolj és középszerűen élj.
  • Eleged van azokból, akik azt próbálják eladni neked, hogy mennyi pénzt takaríthatsz meg az elkövetkezendő 40 év alatt, ha felhagysz azzal, hogy a kávézóban veszed meg a kávéd, utazgat vagy néha kikapcsolódni mész.
  • Eleged van a “bort iszik, vizet prédikál” típusú mesterekből , akik rád akarnak sózni egy haszontalan és drága pénzügyi tervet, miközben ők egészen máshogy gazdagodtak meg.
  • Eleged van az elbocsátások és a rossz gazdasági helyzet miatti folytonos újrakezdésből és továbblépésből.
  • Nem bízol többé a pénzügyi tervedben, és gyakran gondolkozol azon, hogy „lennie kell valamilyen jobb megoldásnak”.
  • Eleged van abból, hogy két szabadnapért (hétvégéért) áruba bocsásd minden egyes napodat, hétfőtől péntekig.
  • Eleged van abból, hogy mindenki csak arról beszél, mit NE tegyél, de azt senki sem mondja meg, mi az, amit MEGTEHETSZ vagy egyenesen MEG KELL TENNED ahhoz, hogy jobb életed legyen.

Az alapja Mj DeMarco – Gyorsítósáv a milliókhoz című könyve. Ezt a könyvet dolgoztam fel, rávetítettem a magyarországi viszonyokra, aktualizáltam és a mondanivalóját adom át részletesen és érthetően. [NEM HANGOSKÖNYV!]

Ez a tréning megtanít arra, hogy milyen a helyes gondolkodás pénzügyek és vállalkozások terén. Tisztábban fogod látni a körülötted zajló eseményeket.

Az eddig megszerzett pénzügyi és vállalkozói tapasztalataimat is igyekeztem belevinni, hogy minél színvonalasabb tréninget nyújthassak neked.

 

5 órányi videós anyagot tartalmaz a kurzus.

Az ajánlott elvégzési idő: 5-7 nap.

Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy kényelmes tempóban végig menj a leckéken és alaposan elsajátítsd a gyorsítósáv filozófiáját. (Általános tapasztalat az, hogy ha egy nap alatt végignyomod az egészet, akkor biztosan többször meg kell nézned később a videókat, hogy tényleg megértsd a mondanivalóját)

 

Hogyan néz ez ki?

A kurzusban szemléletes és izgalmas videók segítségével mutatom be ezt, a gazdagsághoz és sikeres vállalkozáshoz vezető gondolkodásmódot. Ha komolyan veszed az itt elhangzottakat, akkor biztosan megváltozik az a kép, amit eddig a körülötted lévő világról alkottál, különös tekintettel az emberek pénzügyi és pénzkereseti szokásai kapcsán.

Nem kell egy életen át spórolni vagy a nyugdíjra gyűjtögetni 20 éves korodtól. Lépj a gyorsítók útjára velünk! Kezd el most a tréninget!

 

Nem árulok zsákbamacskát. Nézz bele a leckékbe ingyen! 

Kezdd el a tréninget!

 

A kurzus folyamatosan frissül! Ha egyszer megvásárolod, akkor hozzá fogsz férni a későbbi anyagokhoz, és friss tartalmakhoz is. A legközelebbi frissülés dátuma: 2019. februárban várható

 

pénzvisszafizetési garancia

Tematika

Teljes anyag:20 lecke Időtartam: 7 nap

Instructor

[ U4B alapító | Instruktor | Vállalkozó ] Mottó: "Ha valami könnyű, akkor nem fejlődök tőle." | Kedvenc idézet: "Az iskolai képzés megélhetést ad; az önképzéssel vagyont tudsz építeni" ~ Jim Rohn

8,850 Ft 2,790 Ft
Scroll Up