fbpx

Elégedettségi garancia

[30 nap] Pénzvisszafizetési garancia

pénzvisszafizetési garancia

HATÁLYOS: 2018.08.10.

ÉRVÉNYES: A “30 napos pénzvisszafizetési garancia” matricával ellátott termékekre.

Ez a garancia egyszerűen annyit tesz, hogy ha bizalmat szavazol meg nekem, akkor én tartozom azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért. Ha mégse így lenne, akkor visszatérítem az egészet.

Sokan arra játszanak, hogy minél több pénzt legomboljanak az ügyfelekről és sokszor sajnos meg is valósítják ezt. Nevetségesen magas összegekért kínálnak összecsapott munkákat vagy oktatóanyagokat.

Megnyugtatlak, itt a tudásom legjavát kapod a pénzedért!
De mi történik, ha mégsem elég ez neked? Mi történik ha nem egyeztek az elképzeléseink?

  1. Írsz nekem, hogy valami probléma van a tananyaggal vagy nem egyezik az elképzeléseiddel vagy a leírással a tartalma, stb..
  2. Visszatérítem a befizetett pénzedet 3-4 munkanapon belül és törlöm a hozzáférésedet a tananyaghoz

Én mindent a vásárlóimnak köszönhetek és a vállalkozásom csak akkor működhet, ha az emberek visszatérnek/ajánlják a szolgáltatásaimat és mindenekelőtt: érzik, hogy a tudásom és elkészült anyagaim jelentősen hozzájárultak a vállalkozásuk sikerességéhez..

Az első számú célom, hogy minden kliensem azt érezze, hogy az általunk készített anyagok sokszorosan megtérülő befektetések.

Bármennyire is szeretnék mindenki számára eredményeket garantálni, ez jelentős mértékben a felhasználón múlik, így az én irányításomon kívül esik. Amit biztosítani tudok és amire garanciát vállalok az az, hogy az általunk nyújtható legjobb szolgáltatást kapod a vásárlásoddal.

 

Szilágyi Norbert R.

Scroll Up